Patron dětí v benefičním speciálu Zázraky přírody na ČT1

16. 04. 2024
Patron dětí v benefičním speciálu Zázraky přírody na ČT1

Sledujte v sobotu 27. dubna ve 20:10 na ČT1 benefiční speciál pořadu Zázraky přírody, který se věnuje jednomu z největších zázraků – dětem. Staňte se na chvíli součástí jejich světa a příběhů, které nejsou pokaždé šťastné, jak by měly. S každou DMS je však můžete pomoci přetvářet a měnit jejich směr k lepšímu. Připojte s k nám.

Televizní obrazovky září mnoha barvami a příběhy, ale tento víkend nabídne něco mimořádného. Díky spolupráci s charitativním projektem Patron dětí tentokrát v pořadu Zázraky přírody nepůjde jen o zábavu a nové poznatky, ale také o to, kolik potřebných dětí bude moci vykročit na cestu k lepší budoucnosti.

Jak se můžete doma u obrazovek zapojit?

Je to velice jednoduché. Stačí při sledování pořadu i kdykoli poté poslat na číslo 87 777 dárcovskou SMS ve tvaru:

DMS PATRONDETI 60

DMS PATRONDETI 90

DMS PATRONDETI 190

Pro trvalou DMS pošlete:

DMS TRV PATRONDETI 60

DMS TRV PATRONDETI 90

DMS TRV PATRONDETI 190

DMS: malá investice pro velkou budoucnost

Jednoduchým aktem odeslání DMS můžete udělat mnohem více, než si myslíte. „S každou odeslanou DMS otevíráte dveře novým příležitostem pro děti, jejichž rodiny si i přes veškerou snahu víc dovolit nemohou," vysvětluje Edita Mrkousová, výkonná ředitelka projektu Patron dětí. „Je to víc než jen finanční pomoc; je to investice do budoucnosti dětí, do jejich vzdělání, zdraví a štěstí.“

Smysl má každý dar, nezáleží na tom, jak je velký. Šanci na změnu můžeme dětem dát jen společně.

Na co a na koho se můžete už nyní těšit?

Benefiční speciál pro charitativní projekt Patron dětí je stejně jako každý jiný díl Zázraků přírody zábavnou show, ve které největší hvězdou je příroda. Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás opět provedou pořadem, u kterého se nebudete ani chvilku nudit a mnohé se dozvíte. O skvělou atmosféru se postarali i hosté: Dana Morávková, Jiří Štrébl, Stanislav Hložek a Jan Hraběta.

Své o tom vědí i žáci 1. ZŠ 17. listopadu z Jičína, kteří se zúčastnili natáčení a byli nadšení. A ještě, když všichni věděli, že pomáhají natočit pořad, který může pomoci mnoha dětem. Koneckonců, díky Patronovi dětí mohla i řada jejich spolužáků a dětí z dalších škol napříč Českou republikou jet třeba na školu v přírodě, lyžařský výcvik, navštěvovat zájmové kroužky nebo chodit docela prostě na obědy do školní jídelny. Natáčení si užila i Kristýnka, dívenka, kterou vážné onemocnění upoutalo na invalidní vozík a které rovněž Patron dětí pomáhal.

Tato sobota může být začátkem nové kapitoly pro mnohé děti, pro které jsou na www.patrondeti.cz právě vypsány sbírkové příběhy. Nezapomeňte zapnout ČT1 ve 20:10 a dozvíte se více nejen o zázracích přírody, ale například i o pomůckách, které usnadňují život dětem se zdravotním postižením. Těšíme se na vaši společnost při sledování pořadu Zázraky přírody. Pojďme společně dokázat, že umíme proměnit životy desítek dětí k lepšímu.

Sdílejte článek s přáteli

Nepřehlédněte

Obědy školákům loni pomohly 2 446 dětem mít ve škole teplé jídlo
08. 02. 2024

Obědy školákům loni pomohly 2 446 dětem mít ve škole teplé jídlo

Díky projektu Obědy školákům realizovaného z neinvestiční dotace MŠMT ve výši 8 188 380 Kč bylo v roce 2023 podpořeno 2 446 dětí z 227 základních škol po celé České republice. Cílem bylo zajistit, aby žádné dítě nemuselo být ve škole hladové a mělo stejnou šanci jako jeho spolužáci na kvalitní vzdělání a sociální začlenění.